Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В Апостолово пересипали канал з водою: що  відповів “Кривбасводоканал”

Останнім часом у Мережі розповсюдилася інформація про те, що КП “Кривбасводоканал” нібито пересипав якусь дамбу, через яку до міста не потрапляє вода. Ця інформація не є дійсною.

Як повідомляє Інформатор з  посиланням на КП “Кривбасводоканал”, місто Апостолове отримувало воду, як і Кривий Ріг, з Каховського водосховища, тільки бувши на 40 км ближче до нього. Кривий Ріг ніколи не поставляв, не поставляє й не планує поставляти воду в місто Апостолове. Це технічно неможливо (Південне водосховище, в якому й так залишилось води на декілька тижнів для міста Кривий Ріг, технічно не працює на реверс). Тому й обмежувати водопостачання у Апостолове підприємство навіть теоретично не має можливості.

Будуючи нові водогони і нові дамби, КП “Кривбаводоканал” реалізує свої проєкти з постачання води у місто Кривий Ріг, і це ніяк не пов’язано з містом Апостолове.

Там є своя адміністрація, свій мер, свої сільські голови, які займаються водопостачанням у підпорядковані їм  місто й села.

За наявною інформацією, там вже триває реалізація проєкту, ніяк не пов’язаного з містом Кривий Ріг.

Раніше Інформатор писав про те, яка ситуація з водопостачанням у Кривому Розі та про те, який стан води у водоймах Кривого Рогу

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору