Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Криворізькому районі українська протиповітряна оборона “приземлила” “Шахеда”

У ніч проти 3 липня ворог атакував територію України з повітря. Було випущено 17 безпілотників та три ракети “Калібр”. Всі вони були збиті Протиповітряною обороною Повітряних Сил України.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генштаб ЗСУ та Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, росіяни атакували Україну іранськими «шахедами» та крилатими ракетами «Калібр».

В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 13 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Решта – не досягли своїх цілей. Попередньо, без втрат.

Протиповітряна оборона Повітряних сил працювала у різних областях – в зонах відповідальності повітряних командувань «Південь», «Схід» і «Центр».

За даними голови Дніпропетровської облради Миколи Лукашука, у Криворізькому районі ПвК «Схід» знищили ворожий безпілотник – «Шахед-136».

Раніше Інформатор писав про те, що підрозділи Повітряного командування “Схід” збили над Дніпропетровською областю три ворожих безпілотники та про те, що у ніч на 9 травня українська ППО збила 23 з 25 запущених росіянами ракет.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору