Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпра «зливав» ворогу розташування військових літаків ЗСУ та техніки

У Дніпрі перед судом постане місцевий мешканець, який добровільно став агентом ФСБ росії. Чоловік поширював інформацію про розташування ЗСУ та виправдовував  збройну агресію росії проти України. Наразі його обвинувачують у держзраді.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру, проросійськи налаштований місцевий мешканець добровільно погодився на пропозицію співробітника головного управління генерального штабу зс рф надавати інформацію щодо розташування військової техніки та підрозділів військовослужбовців ЗСУ.

Для комунікації з куратором прихильник «русского мира» використовував месенджер. Агент надсилав зібрані дані щодо розташування військової авіації – літаків, блокпостів, місця дислокації, кількості особового складу військових ЗСУ та скріншоти Google maps з координатами.

Ця інформація не розміщувалася у відкритому доступі уповноваженими державними органами, а її розголошення ворогу може завдати шкоди обороноздатності та державній безпеці України.
Також чоловік у розмовах з представником держави-агресора висловлював жаль, що місто Дніпро «не звільнили», а у соцмережі поширював антиукраїнські дописи.

Ворожого інформатора затримано наприкінці березня 2023 року. У нього вилучено мобільний телефон із доказами його причетності до протиправної діяльності.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на його майно.

Ворожого інформатора затримано наприкінці березня 2023 року.

Ворожого інформатора затримано наприкінці березня 2023 року.

Раніше Інформатор писав про те, що агент фсб рф вступив до Тероборони Дніпропетровської області, але його викрили та про те, що у Дніпропетровській області колаборанти агітували за «руський мир».

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору