Кривий Ріг До сайту

“Укрпошта” змінила тарифи на посилки та графіки роботи

“Укрпошта” вирішила підвищити тарифи на пересилання в Україні та за кордоном. Крім того, зміняться також графіки роботи більшості поштових відділень.  Нововведення набувають чинності з 1 липня.

Реклама

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та пресслужбу компанії, з 1 липня вартість посилки за тарифом “Стандарт” зросте на 7 грн по Україні. У межах області ціна підвищиться на 10 грн.

Послуга “Документи” коштуватиме на 5 грн дорожче. На таку ж суму зросте вартість кур’єрського доставляння або паркану.

Реклама

Також тариф “Укрпошта Експрес” збільшиться на 10 грн для пересилки в рамках однієї області. У межах країни – на 8 грн.

Крім того, з 1 липня у більшості відділень Укрпошти зміняться графіки роботи. Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні.

Відділення поштового зв’язку, розташовані у торгових центрах та на територіях ринків, будуть відкриті для клієнтів згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку. Також Укрпошта поступово переглядає графіки робіт сільських стаціонарних відділень. Якщо раніше вони працювали 2-3 дні на тиждень, відтепер двері відділень будуть відкриті для клієнтів протягом 5 днів.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, що “Укрпошта” видаватиме посилки без документів та про те, чи буде Укрпошта видавати пенсії без електрики та зв’язку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама