Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Укрпошта” змінила тарифи на посилки та графіки роботи

“Укрпошта” вирішила підвищити тарифи на пересилання в Україні та за кордоном. Крім того, зміняться також графіки роботи більшості поштових відділень.  Нововведення набувають чинності з 1 липня.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та пресслужбу компанії, з 1 липня вартість посилки за тарифом “Стандарт” зросте на 7 грн по Україні. У межах області ціна підвищиться на 10 грн.

Послуга “Документи” коштуватиме на 5 грн дорожче. На таку ж суму зросте вартість кур’єрського доставляння або паркану.

Також тариф “Укрпошта Експрес” збільшиться на 10 грн для пересилки в рамках однієї області. У межах країни – на 8 грн.

Крім того, з 1 липня у більшості відділень Укрпошти зміняться графіки роботи. Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні.

Відділення поштового зв’язку, розташовані у торгових центрах та на територіях ринків, будуть відкриті для клієнтів згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку. Також Укрпошта поступово переглядає графіки робіт сільських стаціонарних відділень. Якщо раніше вони працювали 2-3 дні на тиждень, відтепер двері відділень будуть відкриті для клієнтів протягом 5 днів.

Раніше Інформатор писав про те, що “Укрпошта” видаватиме посилки без документів та про те, чи буде Укрпошта видавати пенсії без електрики та зв’язку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору