Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На перекус: як приготувати намазку із сардин, яєць й плавленого сиру

Очікуєте гостей або просто бажаєте смачно перекусити? Бутербродна намазка з консервованими сардинами, яйцями й плавленими сирками, саме те, що потрібно!

Інформатор пропонує рецепт чудової та ситної намазки з сардинами.

Інгредієнти: 

  • Сардини в олії – 240 г
  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Плавлений сир – 100 г
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Лимон, сік – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Відваріть круто яйця.

Остудіть й очистьте їх від шкарлупи.

Очистьте й наріжте цибулю.

З’єднайте у чаші блендера цибулю й майонез. Добре збийте.

Примітка: якщо ви не маєте змоги скористатися блендером, можна протушкувати цибулю на олії у сковороді, впродовж 5-7 хвилин, перекинути її на сито, щоб позбавитися зайвої олії, а потім з’єднати із майонезом.

Розріжте яйця навпіл й додайте в чашу блендера.

Злийте олію з сардин й викладіть рибу до інших інгредієнтів, додайте плавлені сирки, сік лимона й збийте суміш. Намазка готова!

Примітка: у разі приготування без блендера розімніть яйця, плавлені сирки й сардини виделкою, додайте до майонезу з цибулею й перемішайте.

Раніше ми розповідали, як приготувати пасту з крабових паличок. Писали, як приготувати тушковану капусту з ковбасою і яйцями та цвітну капусту з макаронами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору