Очікуєте гостей або просто бажаєте смачно перекусити? Бутербродна намазка з консервованими сардинами, яйцями й плавленими сирками, саме те, що потрібно!
Інформатор пропонує рецепт чудової та ситної намазки з сардинами.
Інгредієнти:
- Сардини в олії – 240 г
- Яйця курячі – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Плавлений сир – 100 г
- Майонез – 4 ст. л.
- Лимон, сік – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
Відваріть круто яйця.
Остудіть й очистьте їх від шкарлупи.
Очистьте й наріжте цибулю.
З’єднайте у чаші блендера цибулю й майонез. Добре збийте.
Примітка: якщо ви не маєте змоги скористатися блендером, можна протушкувати цибулю на олії у сковороді, впродовж 5-7 хвилин, перекинути її на сито, щоб позбавитися зайвої олії, а потім з’єднати із майонезом.
Розріжте яйця навпіл й додайте в чашу блендера.
Злийте олію з сардин й викладіть рибу до інших інгредієнтів, додайте плавлені сирки, сік лимона й збийте суміш. Намазка готова!
Примітка: у разі приготування без блендера розімніть яйця, плавлені сирки й сардини виделкою, додайте до майонезу з цибулею й перемішайте.
Раніше ми розповідали, як приготувати пасту з крабових паличок. Писали, як приготувати тушковану капусту з ковбасою і яйцями та цвітну капусту з макаронами.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок