Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Загарбники поступово залишають ЗАЕС: про що це свідчить

За останніми даними російський контингент та колаборанти поступово залишають територію Запорізької атомної електростанції. Бажаний напрямок – територія окупованого Криму. Персоналу, що залишається на станції, дано вказівку «в разі будь-яких аварійних ситуацій звинувачувати Україну». 

Повідомляє Інформатор з посиланням на ГУР.

Одними з перших зі станції поїхали троє співробітників «росатому», які керували діями росіян. Також рекомендації евакуюватися отримали українські співробітники, які підписали контракт з «росатомом». Згідно отриманих вказівок вони мають від’їхати до 5 липня.

На сьогодні відомо про від’їзд на півострів Крим начальниці юридичного відділу Манцурової, головного інспектора Штатського та заступника станції із забезпечення Губарева.

Також на території самої ЗАЕС та в місті-супутнику станції Енергодарі поступово зменшується кількість військових патрулів.

Раніше Інформатор повідомляв, яку інформацію з приводу можливого теракту з боку росіян на ЗАЕС, отримало ГУР. Також ми писали, план дії при ядерній загрозі на ЗАЕС. Також ми писали, чи будуть евакуйовувати мешканців Кривого Рогу в разі аварії на ЗАЕС.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору