Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На трасі “Кривий Ріг – Дніпро” зіткнулися дві вантажівки: загинув водій

27 червня у другій половині дня на трасі   Н-11 Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв поблизу села Долинське Дніпровського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися дві вантажівки. Люди викликали рятувальників, поліцію та швидку допомогу.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 27-го червня о 18:43 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху Н-11 Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв поблизу села Долинське Дніпровського району.

За викликом терміново виїхали два чергових відділення рятувальників міста Дніпро у

По прибуттю до місця події співробітники Служби порятунку встановили, що водій вантажного автомобіля «DAF» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «МАЗ».
Внаслідок ДТП водія вантажівки «DAF» затисло в кабіні автівки.

Фахівці ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту деблокували постраждалого без ознак життя та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

До місця виклику було залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками Національної поліції проводяться слідчі дії щодо обставин ДТП. Особистість загиблого уточнюється.

Поблизу села Долинське Дніпровського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Поблизу села Долинське Дніпровського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Зіткнулися дві фури

Зіткнулися дві фури

Водій вантажівки «DAF» загинув.

Водій вантажівки «DAF» загинув.

Раніше Інформатор писав про те, що на трасі під Кривим Рогом зіштовхнулися ВАЗ з вантажівкою та про смертельну аварію на трасі Дніпро-Кривий Ріг за участі машини спецтехніки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору