Полунична піца — це простий і швидкий десерт, від якого в захваті діти. Вона стане улюбленицею всієї родини, адже хто відмовиться від нутели, полуниці та бананів на теплому коржі?
Тісто для піци ми намазуємо «Нутелою», а зверху викладаємо фрукти, – Інформатор.
Інгредієнти:
- Тісто для піци – 250 г
- Полуниця – 150 г
- Банан – 1 шт.
- Масло вершкове – 20 г
- Паста горіхова Nutella – 120 г
- Цукрова пудра – 100 г
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Заморожене тісто для піци розморозьте до кімнатної температури, викладіть на деко. Змастіть його розтопленим вершковим маслом, залишивши приблизно 2 см по краях.
Поставте деко в духовку і випікайте тісто близько 10 хвилин або поки скоринка не стане золотисто-коричневою.
Дістаньте тісто з духовки та акуратно змастіть зверху шоколадною пастою, знову залишивши край 2 см. Зверху покладіть шматочки банана та полуниці. Не соромтеся додавати більше начинки, наприклад фундук, волоські горіхи чи кокосову стружку.
Поверніть піцу в духовку та випікайте 5-10 хвилин. Дістаньте та посипте цукровою пудрою. Подавайте негайно.
Раніше ми розповідали, як приготувати желейні цукерки вдома. Писали, як приготувати вдома морозиво з яблуками та корицею та м’ятний маршмелоу.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія глубінок