Кривий Ріг До сайту

На десерт: як приготувати солодку полунично-бананову піцу

Полунична піца — це простий і швидкий десерт, від якого в захваті діти. Вона стане улюбленицею всієї родини, адже хто відмовиться від нутели, полуниці та бананів на теплому коржі?

Реклама

Тісто для піци ми намазуємо «Нутелою», а зверху викладаємо фрукти, – Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів.

Заморожене тісто для піци розморозьте до кімнатної температури, викладіть на деко. Змастіть його розтопленим вершковим маслом, залишивши приблизно 2 см по краях.

Реклама

Поставте деко в духовку і випікайте тісто близько 10 хвилин або поки скоринка не стане золотисто-коричневою.

Дістаньте тісто з духовки та акуратно змастіть зверху шоколадною пастою, знову залишивши край 2 см. Зверху покладіть шматочки банана та полуниці. Не соромтеся додавати більше начинки, наприклад фундук, волоські горіхи чи кокосову стружку.

Поверніть піцу в духовку та випікайте 5-10 хвилин. Дістаньте та посипте цукровою пудрою. Подавайте негайно.

Реклама

Раніше ми розповідали, як приготувати желейні цукерки вдома. Писали, як приготувати вдома морозиво з яблуками та корицею та м’ятний маршмелоу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія глубінок

Реклама