Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області поліцейська психологиня відмовила чоловіка від самогубства

У місті П’ятихатки Дніпропетровської області чоловік вирішив накласти на себе руки. Наразі невідомо, що змусило його прийняти таке страшне рішення, але задля виконання свого задуму потенційний самогубця виліз на вежу мобільного зв’язку. На щастя, це побачили небайдужі люди. Вони викликали поліцію.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 25 червня о 19:00 поліцейські отримали повідомлення, що чоловік намагається покінчити життя самогубством. Коли правоохоронці прибули на місце, то побачили на металевій конструкції людину, яка висловлювала наміри стрибнути вниз. До перемовин відразу долучилася психолог сектору кадрового забезпечення Кам’янського РУП Жанна Анісовець.

Майже дві години психологиня вела перемовини з чоловіком, заспокоювала його та вмовляла не робити фатального кроку. Співрозмовник неохоче йшов на розмову, однак поліцейська змогла налагодити з ним діалог та умовила його злізти вниз.
Наразі життю та здоров’ю чоловіка нічого не загрожує.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області чоловік пригнув з мосту та відбувся забоєм та про те, що у Дніпропетровській області чоловік вкоротив собі віку, стрибнувши з мосту.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору