Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі надзвичайники допомогли літній жінці, яка впала у льох

Літній людині часто буває важко у буденному житті. Сили вже не ті та й тіло не слухається. Тому й потрапляють у всілякі халепи. І тоді на допомогу приходять рятувальники. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 25-го червня о 10:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Каракозова Центрально-Міського району міста Кривий Ріг, жінка впала у льох та, ймовірно, зламала руку.

За викликом виїхали криворізькі надзвичайники.

По прибуттю до місця події співробітники ДСНС виявили жінку, яка знаходилася у погребі, на глибині 1, 5 метри. За допомогою пожежно-рятувального спорядження рятувальники підняли травмовану жінку, 1948 року народження, на поверхню та передали медичним працівникам для подальшої госпіталізації.

Жінку, з попереднім діагнозом – закритий перелом плечової кістки, забій поперекового відділу хребта відвезли до лікарні.

Жінка впала у льох та, ймовірно, зламала руку.

Жінка впала у льох та, ймовірно, зламала руку.

Рятувальники підняли травмовану жінку,

Рятувальники підняли травмовану жінку,

Раніше Інформатор писав про те, що у Криворізькому районі рятувальники витягнули корову та про те, що у Дніпропетровській області жінка впала разом з балконом з п’ятого поверху.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору