Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ракам не ховатися від відповідальності, а Козерогам утриматися від покупок: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 26 червня

26 червня 2023 року триває 8-ий місячний день. Символ дня Вогонь. Гарний день для поїздок і подорожей, відряджень і переїздів. Приносить удачу людям, готовим ризикувати й жертвувати собою заради справи.

Щодо конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне

Овни

Дайте собі час на відновлення, особливо, якщо мова йде саме про ваш емоційний стан. Не забувайте, що усе залежить не тільки від ваших зусиль, але і від вашого настрою.

Тельці

Вам доволі непросто на цю мить спілкуватися з партнером, але ви зможете знайти спільну мову та компроміс.

Близнюки

Ваше терпіння закінчується і люди, які вас оточують це чітко відчувають. Дайте можливість знайомим та друзям трохи адаптуватися.

Раки

Не ховайтеся від відповідальності, адже від цього стане лише гірше. Візьміться за справу одразу та не витягуйте її.

Леви

Ви скоїли помилку і на даний момент чітко це відчуваєте. Спогади та небажання визнавати свою провину з’їдають, але доведеться це прийняти.

Діви

Скористуйтеся допомогою, яку вам запропонують та не ігноруйте чужі поради, навіть якщо вони здаються дуже дратівливими та непотрібними.

Терези

Вам непросто прийняти деякі свої недоліки, але для того, щоб рухатися вперед необхідно їх прийняти та працювати над ними.

Скорпіони

Перенесіть сварки та конфлікти на інший день, адже в цей емоційний стан буде настільки поганий, що примирення може не відбутися.

Козероги

Утримайтеся від покупок, а також від сильних витрат. Уважно та серйозно поставитися до питань своїх фінансів.

Стрільці

Дайте можливість коханій людині виправдатися та розповісти свою позицію. Не тисніть, адже це може лише погіршити ситуацію.

Водолії

На вас чекає неприємна розмова з батьками чи родичами. Необхідно набратися терпіння та не давати емоціям волю.

Риби

Ви відчуваєте, що ваша свобода наче обмежена і це приносить вам серйозний дискомфорт. Ви потребуєте відпочинку від роботи та людей.

Раніше Інформатор писав про те, якою буде погода 26 червня та про гороскоп на 25 червня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору