Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи варто вірити у справжність “бунту” на росії, – коментар Буданова

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов прокоментував конфлікт, який спалахнув на території росії між ватажком “вагнерівців” Пригожиним та Міноборони рф. Він наголосив, що ця ситуація – не постановка, йде справжній бій. А, оскільки, Пригожин, на відміну від російської влади, реально оцінює війну в Україні та її перспективи, то це битва між правдою та неправдою.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

“Я ніяк не назву це грою на публіку. І навіть фейк – це абсолютно не точно. Конфлікт цей цілком реальний, і вони його, в принципі, не приховують. От чому це так ріже око? Тому що Пригожин, подобається він, чи ні, каже більшою мірою правдою. Міноборони рф більшою мірою каже направду. Якщо послухати звіти пана Канашенкова, Міноборони, Генштабу – там все добре, вони перемагають, кудись рухаються”, – пояснив Буданов.

Пригожин навпаки – говорить про реальну ситуацію на полі бою. Й також ватажок “Вагнера” наголошував на тому, що росії вже не вдасться перемогти у війні, яку вона розпочала проти України.

“Пригожин же каже навпаки, щоб всі подивилися навкруги, що це точно не “переможна” війна, бо її вже не перемогти, подивіться, які прорахунки, стріляти нема чим, військо не розуміє, що робити, воно ненавчене. Пішов вже п’ятий, а інколи й шостий склад бригад, які беруть участь у війні. Тому це фейком не назвеш, це просто зустрічний бій правди з неправдою. Хоча і перше, і друге цілком працює на рф – це теж треба пам’ятати”, – резюмував очільник ГУР.

Нагору