Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Увечері можливий дощ: якою буде погода у Кривому Розі 24 червня

24 червня, погода у Кривому Розі буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ.

Інформатор повідомляє, що температура повітря на ранок буде +20 градусів, удень +32, увечері +28. Вологість повітря 41 – 75 %. Атмосферний тиск 753 мм. Вітер переважно південно-західний, його швидкість – 2-5 м/с.

Народний прогноз погоди

24 червня відзначається день пам’яті апостолів Варфоломія і Варнави. У минулі часи в цей день не можна було рвати траву, тому що люди вірили, що по ній катається всяка нечиста сила. Сонячну погоду 24 червня передбачав туман, який вранці стелиться по воді, і мокриця, яка залишається розкритою весь день. Наші пращури помітили, якщо під час сходу сонця стоїть духота, то хорошої погоди не чекати. Дощ передбачала чиста вода у водоймах і сильний запах трави і жимолості вранці.

Фото: Світлана Казіна

Раніше ми розповідали, що в Україні стався землетрус. Писали, що на території «АрселорМіттал Кривий Ріг» гніздяться рідкісні птахи та що біля Кривого Рогу помітили тарантула.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору