Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чому росіяни стали частіше атакувати Кривий Ріг у нічний час

Останніми тижнями росіяни активізували ракетні атаки по Дніпропетровській області, зокрема і по Кривому Рогу, саме вночі. Ворог робить це, щоб чинити психологічний вплив на цивільне населення. А також, в темноті ускладнюється вияв ракет, тому загарбники розраховують на ефект несподіванки.

Пояснює голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, – пише Інформатор.

Візуальне приховування ракет ускладнює їх виявлення українськими військовими.

Але основною причиною є саме психологічний тиск на людей. Вночі будь-які вибухи виглядають інтенсивніше через контраст з темрявою, збільшуючи страх і паніку. Це виснажує моральні сили людей, які асоціюють ніч з відпочинком і безпекою.

“Як би ворог не старався, в нього все рівно нічого не вийде. Тому зберігайте спокій, вірте в ЗСУ, Президента, нашу Перемогу та підтримуйте одно одного в ці складні часи. Пам’ятайте, російські військовослужбовці рано чи пізно понесуть відповідальність за воєнні злочини в Україні. Кожен винний у таких злочинах буде ідентифікований, внесений у спеціальну Книгу катів, знайдений і покараний”, – пише Лукашук.

Раніше Інформатор писав про влучання ворожої ракети у п’ятиповерхівку в Кривому Розі. Також ми писали про атаку “Кинджалами” на село Вільне, що під Кривим Рогом.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору