Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Криворіжтепломережа” звернулася до міськради щодо підвищення тарифів на теплопостачання

КПТМ “Криворіжтепломережа” повідомило про намір встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії. Наразі чинний тариф для населення 1701,19 грн, а за новим запропонованим проєктом  – 3156,12 грн для постачання теплової енергії споживачам з центральним тепловим пунктом.

Повідомляє Інформатор з посиланням на сайт Криворізького виконкому.

Комунальне підприємство теплових мереж “Криворіжтепломережа” виконало розрахунок і подало заяви до виконкому Криворізької міськради та Новопільської сільської ради з матеріалами для встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії.

Комунальне підприємство надало проєкт тарифів за категоріями споживачів. Згідно із ним, зростання тарифів для потреб населення становить 6,39 %, для бюджетних установ – 16,82%, для релігійних організацій – 1,58% та зниження тарифу для потреб інших споживачів 2,55%.

“Криворіжтепломережа” вказує, що на необхідність встановлення нових тарифів вплинули наступні чинники:

  • зміна вартості електроенергії на 15%
  • зміна виплат по податках на землю.

Повідомлення про намір встановлення тарифів на теплову енергію

Обгрунтування щодо встановлення тарифів

Чинні тарифи та сума вартості за новим проєктом

Чинники, що вплинули на збільшення тарифів

Нагадаємо, що у Верховній Раді прогнозують підвищення тарифів на комунальні послуги.Писали, коли українцям піднімуть тарифи на електроенергію та на скільки та кого можуть звільнити від сплати комуналки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору