Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ворог атакував Україну безпілотниками: скільки випустили та скільки збила ППО

У ніч проти 20 червня ворог атакував територію України безпілотниками «Shahed-136/131». Били по військових та інфраструктурних об’єктах. Чудово спрацювала українська ППО.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Командування Повітряних Сил ЗСУ, летіли з Брянської області та східного узбережжя Азовського моря.

Загалом окупанти застосували 35 ударних дронів. 32 вдалось знищити протиповітряній обороні. 30 «шахедів» знищено силами та засобами Повітряних Сил, ще два – підрозділами Сухопутних військ.

Протиповітряна оборона сьогодні працювала у більшості областей України. Втім основний напрямок атаки іранських дронів – Київщина. Тут знищено понад два десятки «шахедів». Крім того, уночі російські окупанти завдали удару по Запоріжжю балістикою – ракетами «Іскандер-М»/С-300.

Раніше Інформатор писав про те, що у ніч проти 19 червня українська ППО збила над Дніпропетровською областю 4 безпілотники, та про те, що підрозділи Повітряного командування “Схід” збили над Дніпропетровською областю три ворожі безпілотники. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору