Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області під час сімейної сварки жінка “потикала ножем” чоловіка

Сімейні сварки можуть бути страшними та небезпечними для життя. Особливо, коли хтось з подружжя є людиною нестриманою та надто емоційною. Тоді може статися трагедія. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю екстреної допомоги Валентину Шпоньку, днями на пульт “103” зателефонувала мешканка селища Червоногригорівка Нікопольського району. Жінка розповіла, що  після сімейного застілля та подальшої сварки, вона «потикала чоловіка ножем, куди хотіла».

На виклик виїхала бригада медиків. Через 7 хвилин вони вже надавали допомогу потерпілому 52-х років. Стан його був  вкрай важким, поранення нанесені в область шиї, верхніх кінцівок, живота. Пацієнт втратив багато крові, артеріальний тиск дуже низький, діагностовано шоковий стан.

Після надання першої медичної допомоги його відвезли до лікарні.

Життя постраждалого врятовано. Наразі пацієнт одужує.

Раніше Інформатор писав про те, що  що у Криворізькому районі чоловік зарізав знайомого кухонним ножем та про те, що в Тернівському районі Кривого Рогу сталося вбивство прямо посеред вулиці.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору