Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області почастішали нещасні випадки з дітьми, які мали смертельні наслідки

Почалися літні канікули.  Це чудова пора для дітей. Для дорослих же вони є часом постійного хвилювання та головного болю. Адже невідомо, яку небезпечну розвагу можуть знайти собі залишені напризволяще нащадки.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, з початку літа в області сталося 8 нещасних випадків серед дітей. З них двоє – смертельні.

Як розповів заступник начальника відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Дніпропетровській області Михайло Поштарук:«Нещасні випадки сталися у Жовтих Водах, Кривому Розі, Дніпрі, Межовій та Софіївці. Зокрема, від ураження струмом загинув 15-річний підліток. Відбувалися трагедії й на воді – одна дитина потонула, іншу вдалося врятувати. Троє малюків до 5 років випали з вікон. На щастя, вижили».

Він наголосив, що безпека малечі – це відповідальність батьків. Вони повинні знати, де знаходиться їхня дитина, з ким проводить час, чим займається.

«Трапляються випадки, коли діти тікають з дому. До нас щодня надходить 15-20 звернень», – зауважив Михайло Поштарук.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі 11-річний хлопчик ліз на другий поверх та зірвався та про те, що у дніпропетровській області дитина обпеклася їжею та потрапила до лікарні

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста

Альона Свірідова

 

Нагору