Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

З-під завалів складу бутильованої води дістали тіла 7 загиблих працівників: пошуково-рятувальні роботи у Кривому Розі завершено

Внаслідок ракетного удару у Кривому Розі сталося влучання по території підприємства. Відбулось часткове руйнування одноповерхової складської будівлі на площі 600 кв.м. Також виникла пожежа у складському приміщенні на площі 60 кв. м, яку вже ліквідовано. Травмовано 3 людини, яких доставили до лікарні. З-під завалів рятувальники дістали 7 загиблих, наймолодшому з них було 17 років.

Повідомляє Інформатор з посиланням на ДСНС у Дніпропетровській області.

Ще на місці пошкоджено 6 транспортних засобів. Пошуково-рятувальні роботи завершено. Наразі триває розбір конструкцій на місці події.

“Це був склад бутильованої води. Тут працювало близько 25 людей у цілодобовому режимі. Воду розвозили у різні куточки України, нещодавно звідси відправляли фури води у Херсон», – розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

До робіт залучено 44 чоловіки особового складу та 12 одиниць техніки Головного управління ДСНС України в області та Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України.

Рятувальники розбирають металоконструкції

зруйноване складське приміщення

Раніше Інформатор повідомляв про 21-річного загиблого на складському приміщенні хлопця.

Також ми писали, що родинам загиблих від російської ракетної атаки криворіжцям, виплатять матеріальну допомогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору