Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області чекав російської окупації і здавав ворогу координати прольоту української авіації та аеродромів

Мешканець міста Першотравенськ здавав росії координати прольоту української авіації та аеродромів. Чоловік чекав окупації Дніпропетровської області та погодився співпрацювати з ворогом. Підозрюваного затримали.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

Чоловік збирав дані прольоту української авіації, розташування аеродромів та блокпостів. У текстових повідомленнях він зазначав час прольоту, напрям, кількість та модель літаків.

Зібрану інформацію підозрюваний передавав рф через Telegram, після чого отримував винагороду на банківську картку за виконану «роботу».

Під час обшуку за місцем проживання фігуранта вилучено комп’ютерну техніку із фото-, відеоматеріалами, що свідчать про його причетність до протиправної діяльності.

Наразі чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Прихильник “руського миру”

Раніше ми писали, що у Дніпропетровській області затримали прихильника “руського миру”, який публікував дописи у соцмережах на підтримку дій росії. Також нагадаємо, що понад рік триває повномасштабна війна, а в Дніпропетровській області все ще знаходять прихильників росії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору