Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Зеленський “злякався” українського контрнаступу: які нісенітниці поширюють російські ЗМІ

Ворожі ЗМІ продовжують розганяти брехню про Україну. Все частіше головними діючими особами цієї брехні стають перші державні діячі нашої держави, а саме Президент Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на “Стоп фейк Дніпро”,  російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що Президент України Володимир Зеленський нібито злякався оголошувати контрнаступ, оскільки «не вірить» у перемогу.

У своїх матеріалах ворожа пропаганда посилається на матеріал із сайту Asia Times під заголовком «Що трапилося з українським генералом Валерієм Залужним?» автора Стефена Брайана.

Насправді говорячи про те, що Зеленський начебто боїться оголошувати наступ, автор статті не наводить жодного аргументу на підтвердження своїх слів і часто наголошує, що його думка є суб’єктивною і ґрунтується на чутках.

Черговий фейк російських ЗМІ

Черговий фейк російських ЗМІ

Окрім цього, Брайан у своєму матеріалі часто повторює наративи російської пропаганди, зокрема відвертий фейк про нібито зникнення Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

“Стоп фейк Дніпро” закликає читачів довіряти лише джерелам перевіреної інформації.

Раніше Інформатор писав про те, що пишуть російські ЗМІ про руйнування будинку у Дніпрі та про те, як російські ЗМІ коментують пожежу на Кримському мосту.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору