Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ракетна атака по столиці: ворог вбив 10-річну дитину і двох дорослих

В День захисту дітей, 1 червня росіяни здійснили черговий напад на столицю. Попередньо, це були крилаті ракети та балістичного типу. За наявною інформацією, усі виявлені повітряні цілі були знищені силами і засобам нашої протиповітряної оборони. На жаль, від падіння уламків є жертви та руйнування.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Київську ОВА

Так у Деснянському районі столиці рештки впали на поліклініку, та на прилеглий багатоповерховий будинок. Внаслідок чого, попередньо, 3 людини загинуло, ще до 10 отримали поранення. Найстрашніше, що серед загиблих – дитина. В Дніпровському районі уламками пошкоджено житловий будинок, зафіксовано займання припаркованих авто, падіння уламків на проїжджу частину. Є потерпілі. Усім надана медична допомога. Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються. Слідкуйте за новими повідомленнями. Неухильно дотримуйтеся правил безпеки при оголошені повітряної тривоги! І будьте особливо обережні – балістичні ракети летять дуже швидко. Час від оголошення тривоги до підльоту ракети йде на секунди! Тому завчасно готуйте необхідні речі і мінімізуйте час зборів та переходу в укриття! Бережіть себе і близьких!», – Сергій Попко, начальник КМВА.

Уточнена інформація станом на 7:00

Постраждалі:

– в Деснянському районі: 3 загиблих особи, з них 1 дитина (2012 р.н.) та 10 осіб травмовано, з них 1 дитина. 

– в Дніпровському районі: 2  особи травмовано.

Всього:  3 загиблих особи, з них 1 дитина та 10 осіб травмовано, з них 1 дитина.

Інформація уточнюється.

– внаслідок падіння уламків на дитячий садок, вибуховою хвилею винесло вікна.

Раніше Інформатор повідомляв, скільки “Іскандерів” випустила росія по Україні, 1 червня. Також ми писали про постраждалих на Дніпропетровщині після російської атаки.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

 

Нагору