Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області неповнолітні дівчата “втікали від поліції”

29 травня, в мережі поширили відео, де неповнолітні їдуть на автівці, нібито втікаючи від поліції. Виявляється, інцидент трапився в Нікопольському районі. За кермом авто дійсно були неповнолітні дівчата, але наздоганяла їх не поліція, а седан мешканця іншої області. 

Розповідає Інформатор з посиланням на Євгена Євтушенко.

Поліція провела роботу за цього приводу і батькам неповнолітніх виписали адмінпротокол.

“Багато підписників різних ТГ – каналів вчора ввечері переглянули відео про підлітків які хвацько розсікають на автівці та нібито втікають від поліції. На жаль, відео знято в одній з громад Нікопольського району. Зранку поліцією встановлено особи учасників події. Вони виявились неповнолітніми, тож їх батьки отримали протоколи про адміністративне правопорушення”, – пише Євтушенко.

Щодо другого транспортного засобу, який фігурує на відео в якості автомобіля “поліції” – це седан жителя іншої області, жодним чином не пов’язаного з правоохоронними органами. Вживаються заходи з пошуку громадянина та притягнення його до відповідальності за незаконне встановлення спецсигналів на приватний транспортний засіб.

“Дякую керівництву Нікопольського районного управління Поліції за оперативне реагування. Шановні батьки фігурантів відео, сподіваюсь, ви прочитаєте цей допис – в якості заходу виховання прошу тимчасово закріпити ваших чад за гуманітарним штабом Нікопольської РВА в якості волонтерів. Нам завжди потрібні вільні руки”, – заявив голова РВА.

Раніше Інформатор писав, що батьки дівчат, які розмалювали вагон швидкісного, відмивали транспорт. Також ми повідомляли, що дівчата з Дніпропетровщини влаштували фотосесію на цвинтарі, і як їх покарали.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору