Кривий Ріг До сайту

Готуємо вафельний торт із сирно-полуничною начинкою

Для приготування цього торта вам знадобляться вафельні коржі, кисломолочний сир, цукор і полуниця. Мало інгредієнтів, мало процесів, але у фіналі ви отримаєте чудовий, легкий і повітряний десерт до чаю, кави або вина.

Реклама

Підготували для вас рецепт суперпростого та смачного вафельного торта, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Полуницю помийте, обсушіть і видаліть плодоніжки.

У чашу блендера покладіть розм’якшене вершкове масло, кисломолочний сир, цукор і полуниці. Збийте всі інгредієнти до однорідної маси.

Реклама

Кожний вафельний корж змастіть приготовленою начинкою і складіть їх один на один. Верхній корж не змащуйте начинкою.

Загорніть торт у харчову плівку і покладіть у холодильник на 2 години для просочування. Потім наріжте готовий торт порційно і подавайте до столу!

Раніше ми розповідали, що як приготувати пиріг з полуницею від Ектора Хіменеса-Браво. Писали, як приготувати варення з бузку та морозиво за рецептом Лесі Українки.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Реклама