Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В Металургійному районі виявили ділянку залиту каналізацією і забруднену амонієм

Поруч з огорожею Криворізької виправної колонії № 80 в Металургійному районі виявили територію землі залиту водою, яка відкачується з каналізаційної насосної станції. Працівники екологічної інспекції зафіксували на ділянці перевищення нормативних значень по амонію та нітратам.

Екологи визначили, що забруднена вода з’явилася біля території колонії з північної сторони виправного закладу, – передає Інформатор з посиланням на Державну екологічну інспекцію Придніпровського округу.

Інспекцією проведено відбір проб ґрунту в місцях забруднення земельної ділянки, за результатами інструментально-лабораторного контролю зафіксовано перевищення нормативних значень ГДК по амонію та нітратам.

Розрахунок розміру шкоди, заподіяної державі внаслідок забрудненням земельних ресурсів невстановленими особами на території за адресою: вул. Шиферна, Металургійний район, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область (поруч з територією Криворізької виправної колонії № 80) склав 2 670 258,10 гривень.

Раніше Інформатор повідомляв про забруднення водойми біля “тисячки”, де подохла риба. Також ми показали, який смітник утворився в центрі міста.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору