Сезон дощів завершився. На термометрах близько +27 градусів. Час вирушати на пікніки з друзями на свіжому повітрі.
Реклама
Для такого випадку Інформатор пропонує рецепт смажених на мангалі курячих крилець. Спробуйте їх приготувати й аналог з відомого ресторану швидкого харчування вам їсти точно не захочеться.
Курячі крильця, смажені на мангалі
Реклама
Продукти
- Куряче крило — 1 кг;
- Соус соєвий — 100 мл;
- Мед — 2 ст.л;
- Часник — 3 зубчики;
- Олія рослинна — 2 ст.л;
- Сіль, перець — за смаком.
Приготування
- Добре промийте м’ясо і приберіть зайву вологу паперовими рушниками.
- Для маринаду просто змішайте до однорідності мед, соєвий соус, пропущений через прес часник, сіль, перець і олію.
- Покладіть у нього крильця і дайте просочитися їм близько кількох годин.
- Смажте крильця на мангалі приблизно 30-35 хвилин з обох боків.
Подавати їх найкраще з овочами.
Реклама
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати гострі курячі крильця за рецептом Скарлетт Йоханссон та про те, як приготувати курячі крильця запечені у пиві.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Альона Свірідова
Реклама