Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловіка засудили на 5 років в’язниці за викрадення панцерного ліжка

27 грудня 2022 року, приблизно о 14:00 годині, мешканець Апостолівського району пограбував криворіжця. Зловмисник вдерся до квартири містянина і виніс металеве ліжко. 17 травня 2023 року Довгинцівський районний суд присудив йому 5 років ув’язнення.

Але через те, що чоловік покаявся, раніше не був судимий і врахувавши всі додаткові обставини, суд призначив йому іспитовий строк терміном на 1 рік, – повідомляє Інформатор з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

В ході слідства з’ясувалося: чоловік переконався, що за ним ніхто не спостерігає і таємно зламав навісний замок та проник до житлового будинку потерпілого. В одній із спальних кімнат зловмисник побачив та викрав металеве ліжко з металевими бильцями срібного кольору з нержавіючої сталі з панцерною сіткою вартістю 896 гривень. Потім чоловік втік з місця злочину.

В суді обвинувачений свою вину визнав повністю та пояснив, що 27 грудня 2022 року він пішов на сусідське подвір’я, де, зайшовши до хати, викрав ліжко, яке в подальшому продав, а гроші витратив на продукти і цигарки. Він щиро кається у скоєному, просить не карати його суворо.

Суд визнав чоловіка винуватим у крадіжці та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі.

На підставі ст.75ККУ обвинуваченого звільнили від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк 1 (один) рік.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі з’явився серійний крадій з магазинів “Аврора”. Також ми писали, що у Кривому Розі “липовий” поліцейський вкрав велосипед.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору