Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі оштрафували мати, бо її діти не відвідували онлайн уроки

У Тернівському суді розглянули справу матері двох малолітніх дітей, через те що вони не відвідували онлайн навчання. Жінку визнали винною у вчиненні адміністративного правопорушення, тобто ухилення від виконання своїх батьківських обов’язків. Суд призначив їй покарання, у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Тернівський суд Кривого Рогу.

Варто зазначити, що це вже не перший раз, коли ця жінка порушує свої батьківські обов’язки. Протягом останнього року після попереднього накладення адміністративного стягнення на неї, вона продовжувала ухилятися від своїх обов’язків, а саме: її малолітні діти протягом місяця не відвідували онлайн навчання, яке було необхідним для їхнього розвитку та освіти.

Це рішення суду покликане нагадати всім батькам про важливість виконання своїх обов’язків і забезпечення належного нагляду за дітьми. Батьківські обов’язки мають велике значення для здоров’я, розвитку та майбутнього дітей. Це обов’язки, які слід виконувати без зволікань та неухильно.

Раніше Інформатор повідомляв, коли в криворізьких школах пролунає “останній дзвоник”. Також ми писали, що в школах можуть скоротити кількість предметів.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору