Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку: Дівам – відпочинок, Ракам – сюрпризи

У першій половині можна продовжувати складати плани на майбутнє, а в другій – ставати до їх реалізації, але робити це потрібно поступово, не поспішаючи та не форсуючи обставини. 

Що готують зірки всім представникам зодіакального кола на суботу, – розкаже Інформатор.

Овен

Це буде ваш день. Зробіть все можливе, щоб залишити свій слід у оточуючих вас людей, особливо тих, хто вам близький. Ви перевершите себе, привертаючи увагу, навіть не бажаючи цього. Вас вважатимуть дуже привабливим. Це ваша винагорода за всю вашу роботу за останні кілька тижнів.

Телець

У вас попереду чудовий день. Ймовірно, це відкриє для вас нові горизонти в той час, коли майбутнє могло здаватися безрадісним. Якщо старі проблеми, пов’язані з вашою родиною, спливли деякий час тому, вони можуть бути вирішені несподіваним чином. У будь-якому випадку, це ідеальна можливість отримати відповіді від своїх предків.

Близнюки

Кілька днів тому ви, можливо, відчули сильне почуття зв’язку. Близькі вам люди відкрили свої серця і висловили свої надії на майбутнє. Ви, ймовірно, відчуєте розквіт нових амбіцій, які, можливо, були викликані попереднім досвідом. Аспекти дня обов’язково надихнуть вас!

Рак

Вас чекають чудові сюрпризи. Вони можуть прийти у вигляді нової кар’єрної можливості або потенційних побачень. Завдяки сучасним планетарним аспектам ви можете скористатися найкращими способами знайти особисте та професійне задоволення. Не соромтеся бути оригінальним. Ця риса перевершить все інше!

Лев

Ви можете розраховувати на день, повний задоволення. Можливо, ви справили сильне враження на оточуючих, коли навчилися стримувати свою відвертість. Вас будуть оточувати підтримуючі друзі. Здається, що всі готові слухати і беззастережно довіряють вам.

Діва

Ви обов’язково оціните гармонію. Після конфронтаційного настрою останніх кількох днів, схоже, ви зможете трохи відпочити. Якщо ви відчуваєте деяку втому, на це є поважна причина. Цей день надає хорошу можливість позбутися тягаря, який люди намагаються змусити вас нести.

Терези

Настане день, коли авторитет буде аплодувати вам за вашу роботу або дослідження. Тільки тоді ви зрозумієте, що дозволили суспільству обдурити себе. Як би ви не вірили в протилежне, суспільство не намагається задушити вас або перешкодити вам бути собою. Просто першопрохідців часто не визнають, поки вони не покажуть якісь результати.

Скорпіон

Ви можете відчувати, що певні цінності у вашій професії не дозволяють вам займатися певною діяльністю. Але чи впевнені ви в цьому чи намагалися переконати себе в цьому, щоб не зіткнутися з тією частиною себе, яка прагне дослідити? Можливо, Вам слід спробувати бути сміливішими, ніж ви були. Це було б того варте.

Стрілець

Ось ви знову починаєте філософствувати про те, що таке особисте самовираження, творчість і справжність. Ви помітили, що у вас є проблеми з вираженням проблем, які не вписуються в норму,? Ваша сильна воля і бажання бути оціненим заважають вам. Нелегко щиро висловлюватися, коли намагаєшся справити враження на інших.

Козоріг

Подумайте про толерантність і зверніть увагу, наскільки вона може звільнити вас. Якщо ви дозволите іншим робити і думати те, що їм подобається, Ви виявите, що надаєте собі те саме право. Це питання дня для вас.

Водолій

Чому б не сказати “так” трохи частіше, ніж зазвичай? Ви можете бути впертими і хотіти робити тільки те, що хочете. Нелегко вести вас у невідоме. Ви любите готуватися заздалегідь. Коли люди роблять незвичайні пропозиції, чому б не погодитися?

Риби

Ви можете добре писати художню літературу чи журналістику. Є велика ймовірність, що ви задумалися над літературним напрямком роботи. Чому ви вагаєтесь? Ніколи не пізно. Знайдіть час, щоб написати історію. Якщо у вас негативне ставлення до того, що ви робите, як ви можете щось зробити?

Раніше ми розповідали, що Землю накриє геомагнітна буря. Писали, про активний вікенд у Кривому Розі та про сеанси фільмів, які показують у кінотеатрах Кривого Рогу .

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору