Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Не знімати та не викладати: Головне управління розвідки України закликало до повної інформаційної тиші

В старі часи існувала приказка: “Базіка – знахідка для шпигуна”. З розвитком інтернету такими базіками на користь ворогів стали всілякі любителі похизуватися у мережі відеоматеріалами власного виробництва. 

Як повідомляє Інформатор, Головне Управління розвідки міністерства оборони України закликає НЕ публікувати фото та відео застосування БПЛА, а також знімки з виробництва.

Для найбільш ефективного нищення ворогів та найшвидшої деокупації українських територій, Головне управління розвідки Міністерства оборони України звертається із закликом ― призупинити публікацію будь-яких фото та відеоматеріалів, зроблених за допомогою БПЛА та їхнього застосування без відповідних погоджень.

Воєнна розвідка України просить не оприлюднювати текстових, фото- та відеоповідомлень, які стосуються часу, місця та особливостей роботи та виробництва безпілотників.

“Нині Україні потрібна тотальна тиша про нашу роботу у повітрі, щоб вигнати ворога з нашої землі!” – пишеться у повідомленні.

Раніше Інформатор писав про те, що СБУ затримало блогерів, які виклали у мережу роботу ППО, та про те, що українців просять не робити публічних припущень про бійця ЗСУ, жорстко страченого росіянами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору