Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Дві російські ракети влучили у багатоповерхівку в Запоріжжі: відео “прильоту” і кількість постраждалих

Сьогодні вдень 22 березня, росіяни поцілили ракетами по житловій багатоповерхівці біля торговельного центру. Відео удару зняли камери відеоспостереження. Наразі, на місці влучання рятувальники гасять пожежу і допомагають постраждалим. Чи є внаслідок атаки жертви, поки що невідомо.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Запорізьку ОВА.

На тепер відомо про 18 постраждалих у Запоріжжі (з них двоє дітей 7 та 9 років). 11 дорослих госпіталізовано (з них 4 знаходиться у важкому стані, 7 — у середньому). Ще 5 людей отримали медичну допомогу на місці прильоту.

“Жодної військової цілі. Дві російські ракети в житлову багатоповерхівку – стратегічну ціль для військ держави-терориста. Черговий воєнний злочин здійснено посеред дня у спальному районі багатотисячного міста! Наразі всі відповідні служби працюють на місці та вживаються всі необхідні заходи безпеки для місцевих жителів”, – пишуть у Запорізькій ОВА.

Раніше Інформатор повідомляв про російську атаку по Дніпропетровській області, 22 березня.  Також ми писали, скільки безпілотників збила українська ППО. 

Олена Шевченко

Нагору