Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі будуть розбиратися з незаконними прибудовами перед 95-м кварталом

Самозабудови стали справжньою проблемою Кривого Рогу. То тут, то там буквально за ніч з’являться так звані МАФи, які спотворюють зовнішній вид міста. І тоді перед владою постає риторичне питання: “Бути чи те бути”. Зносити самовільно встановлені об’єкти чи узаконити їх існування. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на офіційний сайт Криворізької міської ради та її виконкому, 23 травня о 10:00 у будівлі Криворізької мерії за адресою  пр. Металургів, 36Б відбудеться засідання комісій щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності.

Будуть вирішуватися питання

  • о 10:00 по об’єкту :  «Самочинне будівництво споруди на території комплексу  авторемонтних майстерень, майстерні з ремонту автомобілів та прибудованого гаражу на вул. Вільної Ічкерії, 2, 2Б», власник – ФОП Матола Юрій Іванович;
  • о 10:30  по об’єкту «Самочинні прибудови теплиці та топкової до існуючої будівлі магазину з продажу квітів на вул. Вільної Ічкерії, 2В», власник – приватне підприємство «СТЕМ ПЛЮС».

У разі неявки замовника або його представника після належного їх повідомлення заява розглядається без його участі, а у разі неявки заявника розгляд заяви переноситься на іншу дату.

З собою необхідно мати документ, що посвідчує особу, у разі участі представника документ, що посвідчує його повноваження (доручення).

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі зносять МАФи та про встановлення у Кривому Розі нових МАФів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору