Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі зносять МАФи: в якому районі провели зачистку від кіосків

Протягом останніх років Кривий Ріг поповнився великою кількістю МАФів. Мешканці обурюються з приводу появи неоковирних кіосків на вулицях міста. Але нещодавно в Покровському районі демонтували декілька нелегальних МАФів, які були розташовані впритул до зупинок громадського транспорту.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на виконком Покровської райради.

У Кривому Розі категорично заборонено самовільно встановлювати тимчасові споруди без дозволу міської ради.

“У районі протягом тижня, за участі спеціалістів сектору з питань будівництва, регулювання земельних відносин та індивідуальної житлової забудови, спеціалістів КП “Парковка та реклама” КМР та представників поліції, здійснювався демонтаж тимчасових об’єктів для здійснення підприємницької діяльності, які розміщені без правовстановлюючих документів на користування земельною ділянкою”, – йдеться у повідомленні виконкому.

Щоб уникнути знесення МАФів, необхідно своєчасно подовжувати договори оренди земельних ділянок та врегульовувати земельні відносини. Про це попередили місцевих підприємців.

Процес зносу кіоску

Прибирання кіоску

Кіоск біля зупинки

Кіоск на БМВ

До і після зносу кіоску

Раніше Інформатор повідомляв про встановлення у Кривому Розі нових МАФів. Також ми писали, що у Кривому Розі встановили зупинку на зупинці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору