Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Драгер не витримав: у Кривому Розі водій Chery показав “рекорд” по сп’янінню

Днями, небайдужий криворіжець повідомив, що водій автомобіля Chery зупинився у Покровському районі, а водій вийшов із машини та хитається. Патрульні прибули за вказаною адресою, де виявили авто Chery та 38-річного кермувальника. На місці правоохоронці перевірили водія на стан сп’яніння, результат алкотестера Drager зашкалив — понад 5 проміле, що засвідчили стрілки вгору на його екрані.

Повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу.

Під час спілкування з порушником інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння: хода чоловіка була хиткою, мова — нечіткою, а з ротової порожнини відчувався запах алкоголю.

Результат алкотестеру, який отримали патрульні перевищує допустиму норму мінімум у 25 разів. Більше 5 проміле прилад показати не здатен. З таким результатом тесту керманич не погодився, тому йому запропонували проїхати до медичного закладу для огляду на стан сп’яніння. Висновок лікаря: водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

На 38-річного правопорушника Chery патрульні поліцейські склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Раніше Інформатор писав про те, що у Довгинцівському районі Кривого Рогу п’яний водій влетів у парковку та попав в лікарню. Також ми писали, який хабар пропонував п’яний водій криворізьким патрульним.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору