Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Скандал на Євробаченні-2023: переможниці закидають плагіат  пісні української співачки

Напевно жоден з конкурсів Євробачення не минув без скандалів. Євробачення-2023 виключенням не стало. Після оголошення переможницею шведської співачки Loreen з піснею Tattoo, її запідозрили у помітному плагіаті хіта 2005 року “У полоні” української виконавиці Мікі Ньютон, яка зараз проживає в Америці. На виконавицю вже посипалася хвиля хейту в соцмережах.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, раніше Loreen говорила, що пісня Tattoo – похмурий танцювальний поп-трек про те, як зберегти кохання через біль. Всупереч на заяву про те, що час прощатися, Loreen каже, що це ще не кінець, і настане час, коли вона і герой пісні возз’єднаються.

Треба відзначити, що про те, що мотиви пісні вкрадені, говорили ще до фіналу Євробачення. Але після перемоги Швеції скандал через це спалахнув миттєво. Дехто навіть почав вітати Loreen з перемогою з піснею “В полоні”.

Вітання для Loreen

Вітання для Loreen

Пісня не сподобалася через крадені мотиви

Пісня не сподобалася через крадені мотиви

Також з’являються повідомлення про те, що під час виступу переможниці цьогорічного конкурсу одразу пригадувалися мотиви пісні Міки Ньютон. Бо треки схожі.

Слова з пісні Міки Ньютон

Слова з пісні Міки Ньютон

Українці кажуть, що витратили час на перегляд фіналу, щоб в результаті перемогла стара пісня. Ще й вкрадена.

Марно втрачені 4 години

Марно втрачені 4 години

Крім, Міки Ньютон, в соцмережах звернули увагу, що пісня Tattoo нагадує також трек шведського гурту ABBA – The Winner Takes It All. На фоні цього фанати конкурсу щиро здивовані, як більшість країн могли віддати 12 балів Швеції, яка вкрала мотиви інших пісень.

Лорін виграла від Швеції, тож Швеція прийме Євробачення до 50-річчя ABBA

Лорін виграла від Швеції, тож Швеція прийме Євробачення до 50-річчя ABBA

Раніше  Інформатор писав про те, хто переміг в Україні у фіналі національного відбору на Євробачення-2023 та про те, який криворізький гурт пройшов у лонглист Нацвідбору на Євробачення-2023.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору