Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі стартує третя “хвиля” видачі безкоштовних продуктових наборів: хто може отримати

9 травня закінчується “друга хвиля” видачі проднаборів у Кривому Розі. А вже 10 травня знову почнуть роздавати безкоштовні продуктові набори в рамках третьої “хвилі”. Отримати їх зможуть сім’ї криворіжців, у яких є отримувачі пенсії в розмірі більше ніж 2 600 грн і до 8 100 грн включно (ті, у кого пенсія до 2600 грн отримали набори в рамках другої хвилі у квітні цього року), а також ті, які потребують невідкладної допомоги.

27 стаціонарних пунктів видачі наборів працюватимуть без змін: із понеділка по суботу включно з 08.00 до 16.00, – повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони міста.

Мешканцям, які мають фізичні негаразди, працівники соціальних служб доставлять набори безпосередньо додому.

Також для мешканців віддалених мікрорайонів міста з 10 по 17 травня 2023 року (включно) організовано виїзне обслуговування за окремим графіком.

Графік виїзного обслуговування в Інгулецькому, Центрально-Міському і Тернівському районах

Графік виїзного обслуговування у Довгинцівському, Покровському та Металургійному районах

Для зручності криворіжців, з другої «хвилі» ми спростили процес отримання такої підтримки від міста. Тепер проднабори можна отримати не лише за паспортом, а й по «Картці криворіжця».

Враховуючи велику чисельність людей, які мають отримати набори, прошу не приходити всіх одночасно, у перші дні – не варто створювати черги та стояти в них.

З питань роботи пунктів видачі продуктових наборів, доставки за місцем перебування мешканці можуть звернутися безпосередньо до пунктів видачі продуктових наборів за наданими вище контактними телефонами районних управлінь праці та соціального захисту населення або Контакт-центру м. Кривого Рогу за номером 1520 (для операторів Київстар) та 499-1520 (для інших операторів) або на сайті.

Пункти видачі проднаборів у Центрально-Міському і Тернівському районах

Пункти видачі проднаборів у Саксаганському районах

Пункти видачі проднаборів у Покровському та Інгулецькому районі

Пункти видачі проднаборів у Металургійному та Довгинцівському районах

Раніше Інформатор повідомляв, що входить до складу безкоштовного продуктового набору. Також ми повідомляли, де у Кривому Розі видають безкоштовні проднабори.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору