Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Сімейний підряд з Дніпропетровської області обкрадав державу на виготовленні комплектуючих для гірничої промисловості

У Дніпропетровській області директор підприємства разом зі спільниками обкрадав державу на виготовленні комплектуючих для гірничої промисловості майже на 7 мільйонів гривень. Вони продавали продукцію гірничо-збагачувальним комбінатам за вищою ціною. Підозрюваних затримали та наразі триває слідство.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

73-річний директор підприємства залучив до злочинної групи власного сина та місцеву жительку до незаконних махінацій з грошима. Вони заснували приватну фірму, через яку укладали контракти на виконання різного виду робіт. При цьому державне підприємство залишалося нерентабельним, а дохід отримувало лише на папері.

Слідство встановила, що державі спричинено збитки на суму майже 7 мільйонів гривень.

Під час обшуків за місцями проживання та роботи фігурантів вилучено договори, що містять докази протиправної діяльності та автомобілі.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області будівельник привласнив 850 тисяч гривень при будівництві казарм. Писали про те, що підрядник привласнив 1,7 мільйона гривень на ремонті басейну в криворізькому ДЮСШ, та що ректор одного з ВНЗ на Дніпропетровщині привласнив 1 мільйон гривень на ремонті закладу.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору