Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мешканці Покровського району переживають за свої оселі через забудову ресторану у будинку

Ресторан на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку – не найкраще сусідство для мешканців. Особливо, коли для цього потрібно перепланування звичайних квартир. Спочатку шум від будівельних робіт. Потім, коли об’єкт почне працювати, галас відвідувачів, який не дасть мешканцям спокійно відпочивати. А наостанок ризик того, що  від руйнування несучих конструкцій, декілька квартир зверху можуть зруйнуватися – все це змушує мешканців звертатися за допомогою до влади міста.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на офіційний сайт виконкому Криворізької міськради, до комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності звернулися мешканці будинку по вулиці Дніпровській. Там планують дві квартири на першому поверсі перебудувати під ресторан. Це може  призвести до негативного впливу на несучі конструкції будинку.

Щоби вирішити, бути чи не бути новому розважальному закладу, відбудеться засідання комісії, на якому це питання розглянуть.

Як написано у повідомленні: “У разі неявки замовника або його представника після належного їх повідомлення… розгляд заяви переноситься на іншу дату, про що замовник і заявник повідомляються. У разі повторної неявки заява залишається без розгляду”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі на засіданні комісії з містобудування розглядали питання будівництва скандального МАФу на Гетьманській, та про те, що у Кривому Розі з’явився пам’ятник будівельникам

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору