Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Фільми, які показують у кінотеатрах Кривого Рогу

27 квітня, можна провести вечір та свої вихідні за переглядом цікавого фільму. Наразі у кінотеатрах Кривого Рогу йдуть сеанси на будь-який смак. Вам, обов’язково, подарує гарний настрій яскраві стрічки фільмів. Треба тільки обрати день та час.

Інформатор розкаже сеанси фільмів.

МАГІЧНІ ДВЕРІ

Пол випадково стає стажером у таємничій лондонській фірмі. Там він сидить за одним столом із Софі – ідеальною кандидатурою для стрімкого кар’єрного зростання. Якими б різними не були, герої швидко усвідомлюють, що їхній роботодавець – не зовсім звичайний. Одним з перших доручень Пола стають пошуки наймогутнішої та найбажанішої речі у світі – Магічних дверей. Ця місія відкриє для юнака незнаний світ: від підземель, які кишать гоблінами, до найвищих точок Гімалаїв. У своїх пошуках Пол перетворюється з людини, яка не має жодного уявлення про те, чим займається, на героя, який має врятувати світ та свою кохану. Та щоб зробити це, кому доведеться повстати проти свого наставника, містера Веллса, і саботувати найпідступніший план, який коли-небудь загрожував людству.

ЛЮКСЕМБУРГ, ЛЮКСЕМБУРГ

Коли брати-близнюки дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембурзі, вони вирушають у подорож, щоб побачити його востаннє. Але чи буде людина, яку вони там зустрінуть, таким же крутим татом, яким вони його пам’ятають?

ТРИ МУШКЕТЕРИ: Д’АРТАНЬЯН

Історія про пригоди молодого гасконського дворянина Д’Артаньяна, який у 1625 році залишив батьківський будинок і вирушив до Парижа, сподіваючись отримати місце у полку королівських мушкетерів.

МУМІЇ

Мультфільм розповідає про веселі пригоди трьох єгипетських мумій, які мешкають у підземному таємному місті в Стародавньому Єгипті. У компанії – принцеса, колишній візник та його молодший брат разом із їхнім домашнім крокодилом. Через низку невдалих подій мумії опиняються в сучасному Лондоні і вирушають у дивну та веселу подорож у пошуках старовинного кільця, що належить королівській родині, яке було вкрадено амбітним археологом лордом Карнабі.

СУПЕРБРАТИ МАРІО

Екранізація серії популярних відеоігор компанії Nintendo, що розповідають про пригоди сміливих та кумедних водопровідників.

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих стрічок фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino.ua

Раніше ми розповідали, що у мережі з’явився анонс серіалу про Гаррі Поттера. Також писали що у Кривому Розі проведуть тренінги з тактичної медицини від БФ Сергія Притули.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору