Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області ВАЗ врізався в залізобетонну опору: водія діставали спецзасобами

25 квітня у місті Жовті Води сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій легковика не справився з керуванням та врізався у залізобетонну опору. Керманича затиснуло у салоні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, 25-го квітня о 19:120 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Ентузіастів міста Жовті Води Кам’янського району.

За викликом одразу виїхало чергове відділення місцевих рятувальників.

По прибуттю надзвичайників до місця події виявилося, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля ВАЗ. За попередньою інформацією водій легковика не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з залізобетонною опорою.  На момент зіткнення в салоні авто перебувало троє пасажирів які самостійно до прибуття рятувальників вийшли з пошкодженої автівки.

Внаслідок події, водія 2004 року народження, затиснуло в салоні автомобіля. Рятувальники деблокували травмованого водія та передали працівникам екстреної медичної допомоги, які відвезли його до лікарні.

Наразі про стан його здоров’я невідомо.

Поліція з’ясовує обставини події.

25 квітня у місті Жовті Води сталася дорожньо-транспортна пригода.

25 квітня у місті Жовті Води сталася дорожньо-транспортна пригода.

Водій легковика не справився з керуванням та врізався у залізобетонну опору

Водій легковика не справився з керуванням та врізався у залізобетонну опору

Рятувальники деблокували травмованого водія

Рятувальники деблокували травмованого водія

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі на Об’їзній сталося моторошне ДТП за участю декількох автомобілів та про те, що через ДТП у Дніпропетровській області 19-річній дівчині ампутували ногу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору