Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Покликав подивитися цуценят: у Дніпропетровській області винесли вирок чоловіку, який заманив двох дівчат 4-х та 7-ми років до покинутої будівлі

Мешканець Дніпра, який викрав та позбавив волі двох неповнолітніх дівчат, був засуджений, але подав на апеляцію. Під вигаданим приводом він заманив малечу у покинутий будинок. Однієї дівчинці вдалося втекти та повідомити дорослих.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру, у жовтні 2022 року, перебуваючи у під’їзді багатоповерхівки Синельниківського району, чоловік підійшов до дівчаток віком чотири та сім років. Під вигаданим приводом показати цуценя зловмисник запросив їх до покинутого будинку.

Погрожуючи побиттям, зв’язав руки старшій дитині. Скориставшись тим, що нападник відволікся, 4-річна дівчинка втекла додому. Вона розповіла про все батькам, які викликали  співробітників поліції.

Поліція затримала зловмисника. Він постав перед судом та отримав 5 років позбавлення воли.

Не погодившись з вироком, засуджений скористувався своїм правом на апеляцію. Але й апеляційний суд Дніпра не змінив вироку. Прокуратура відстояла вирок суду первинної інстанції. За гратами “прихильник неповнолітніх” все ж проведе 5 років.

Раніше Інформатор писав про те, що чоловік розбещував п’ятирічного хлопчика у Дніпропетровській області та про те, що  у Дніпропетровській області мати розбещувала свого 8-річного сина.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору