Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 27 квітня для всіх знаків зодіаку: день, в який почнуться негаразди в особистому житті

У цей день необхідно зосередитися на тому, що можна зробити для своїх стосунків з партнером, сім’ї та дітей. Намагайтеся абстрагуватися від робочих справ.

Гороскоп на 27 квітня розповість, кого завтра чекатимуть фінансові проблеми, а кому потрібно звернути увагу на своє здоров’я, – пише Інформатор.

Овен 

День, незважаючи на його будній статус, рекомендується присвятити відпочинку: фізичні й моральні сили будуть закінчені, необхідно зробити все, щоб їх відновити – незабаром вони вам знадобляться.

Телець

Необхідно – всіма можливими способами – стримувати негативні емоції, які можуть долати цього дня: виплеснувши їх назовні, ви не лише образите інших, а й поставите в незручне становище самих себе.

Близнята 

Для роботи буде сприятливою лише перша половина дня, тому всі більш або менш важливі справи потрібно запланувати саме на цей період, а пообідній час присвятити відпочинку.

Рак

Настав час розпочати реалізацію проєкту, який ви протягом тривалого часу відкладали на потім: зараз для нього складуться максимально сприятливі обставини.

Лев

День сприятливий для спілкування з друзями та родичами, з якими ви давно не бачилися і не телефонували одне одному – є сенс зателефонувати чи хоча б написати їм, це принесе користь обом сторонам.

Діва

Розуміючи, що винні перед кимось із близьких, скористайтеся позитивними енергіями дня, щоб вибачитися, якщо ж хтось образив вас, а зараз має намір перепросити, обов’язково прийміть вибачення.

Терези

Вирішивши змінити місце роботи, не поспішайте робити рішучі кроки: переберіть наявні пропозиції, зважте всі докази на користь кожної з них і лише потім кажіть “так” або “ні”.

Скорпіон

Фінансова пропозиція, яку вам робитимуть як виняткову вигідну, насправді такою, найімовірніше, не є, тож аби уникнути неприємностей, краще її не приймати.

Стрілець

Не варто триматися за стабільність у роботі чи стосунках з колись близькою людиною, вона давно вже не приносить вам радості – подумайте про можливість впустити в життя щось нове, досі вам невідоме.

Козоріг

Незважаючи на властивий вам трудоголізм, не варто будувати сьогодні серйозні професійні плани – виконати їх однаково не вдасться, тож краще підтягнути старі “хвости”.

Водолій

Засуджувати інших не варто і будь-якого іншого дня, але сьогодні такий стиль спілкування може стати особливо небезпечним, тому потрібно згадати про свої гріхи, яких у вас, як у будь-якої іншої людини, достатньо.

Риби

Вирішити важливе професійне питання допоможуть старі знайомі, зв’язки з якими, на щастя, не втрачені: головне, не забути подякувати їм за допомогу, яку вони вам нададуть.

Раніше ми розповідали, що Землю накриє метеоритний дощ Лірда. Також писали, коли буде ретроградний Меркурій та що очікувати.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору