Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі помер автор муралів на газорозподільних пунктах

Сумна новина для криворіжців. З життя пішов слюсар аварійно-диспетчерської служби АТ “Криворіжгаз” Анатолій Зубенко. Більшість криворіжців знають цю людину, як художника. Саме він перетворював  звичайні сірі, непривабливі газорозподільчі пункти у казкові витвори містецтва, прикрасу криворізьких вулиць.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на АТ “Криворіжгаз”, Анатолій не був професіоналом — це було його хобі. 26 років він працював аварійником служби 104, захищав криворіжців від витоків газу та забезпечував належний стан енергетичної інфраструктури Криворіжжя. Але рівень його робіт завжди захоплював і заворожував. Над розписом стін об’єктів критичної інфраструктури Анатолій Зубенко працював у вільний від роботи час та завжди з любов’ю.
Після себе він залишив криворіжцям та гостям міста близько 20 муралів на стінах газорозподільних пунктів. Завдяки своєму таланту він дарував красу людям і цим викликав приємні емоції у десятків тисяч жителів Кривого Рогу.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким Анатолія Зубенка і пропонує помилуватися деякими з його робіт.

Так виглядає дружба

Так виглядає дружба

Морські глибини посеред промислового міста

Морські глибини посеред промислового міста

І знову морська тематика

І знову морська тематика

Острови мрії

Острови мрії

А це про сучасну Україну

А це про сучасну Україну

Раніше Інформатор писав про дружину загиблого на війні криворізького металурга, яка на честь свого чоловіка намалювала мурал у приміщенні “АрселорМіттал Кривий Ріг”, та про те, де у Кривому Розі з’явився мурал на підтримку захисників Азовсталі.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору