Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Маленькі мандрівники: поліція Кривого Рогу повернула додому двох загублених дітей

Діти непосидючі. Відвернешся на хвилинку, і допитливого малюка вже немає поруч. Де його шукати – навіть рідна мати не знає. І тоді на допомогу приходять патрульні поліцейські.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Патрульну поліцію Кривого Рогу, днями інспектори отримали виклик про зникнення дитини.

Жінка повідомила, що її 6-річний син загубився в парку Гданцівський. За вказаними прикметами патрульні знайшли дитину неподалік. Хлопчика цілого та неушкодженою передали матері

На вулиці Свято-Миколаївській патрульні побачили дівчинку, якій на вигляд близько 6-ти років. Дитина бігала вулицею, сама, без нагляду батьків, й не могла пояснити, де її рідні.

Інспектори відвезли дитину до Криворізького районного управління поліції. Згодом, біля парку, патрульні виявили бабусю і матір дівчинки, які її вже понад годину розшукували. Дитину передали матері та бабусі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі дитина зателефонувала до поліції, бо її мати бив дядько, та про те, як покарали тирана, який бив дітей.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору