Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овнам вірити у себе, а Стрільцям діяти швидко: гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

24 квітня 2023 року – 4-а місячна доба. Символ – Райське дерево. Саме в цей день Адам і Єва вкусили плід дерева пізнання. Це мить вибору між добром і злом, коли люди піддаються різноманітним спокусам. День складний, але нещасливим він може стати тільки з провини самої людини.

Що ж до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор радить їм таке:

Овен

Не варто допускати сумнівів у правильності своїх дій, інакше навіть найдрібніша і незначна справа виявиться вам не до снаги – вірте в себе, і тоді все у вас сьогодні вдасться.

Телець

Незважаючи на понеділок, роботою сьогодні зірки рекомендують займатися без особливого ентузіазму — пуття від неї однаково не буде, тому потрібно виконувати тільки ті обов’язки, без яких не можна обійтися.

Близнюки

Перед тим як ухвалити важливе професійне – чи життєве – рішення, необхідно порадитися з людиною, якій ви цілком і повністю довіряєте: у такому разі ви точно не помилитеся.

Рак

День несприятливий для того, щоб брати або давати гроші в борг: як у першому, так і в другому разі виникне проблема з їхнім поверненням, тому і вам – і кредиторам – краще обійтися своїми ресурсами.

Лев

За всі рішення, які ви ухвалите сьогодні, як у разі талану, так і у разі провалу, відповідати доведеться лише вам – знайти винних не сподівайтеся, тому варто продумати кожен свій крок.

Діва

Можна і треба миритися з людьми, з якими ви розлучилися винятково з вашої вини: сьогодні вони будуть налаштовані добротливо і охоче відпустять вам ваші гріхи.

Терези

Відповідь на важливе запитання, яке ви марно намагаєтеся знайти останнім часом, прийде з найнесподіванішого джерела: найімовірніше, це станеться уві сні, тому важливо звернути на неї увагу.

Скорпіон

Тим, хто працює в офісі, необхідно займатися винятково своїми безпосередніми обов’язками, не відволікаючись на перекури і — особливо! — обговорення чуток і пліток.

Стрілець

Будьте готові до того, що вам доведеться ухвалювати рішення і діяти максимально швидко, інакше ви пропустите важливий шанс, який допоміг би вам значно просунутися в роботі.

Козерог

Вам може здатися, що запасів енергії вистачить на всі справи, які ви запланували, але це гадане враження: сили треба економити і у зв’язку з цим брати в роботу тільки найважливіші проєкти.

Водолій

Успіх передусім чекає на тих із вас, хто складе докладний професійний план і дотримуватиметься кожного його пункту, хаотичні дії не увінчаються очікуваним успіхом.

Риби

Ті, хто давно думає про зміну роду діяльності, але не знає, чим саме зайнятися, сьогодні можуть отримати відповідь на своє внутрішнє запитання – головне, не пропустити підказку Всесвіту.

Раніше Інформатор писав про те, як виглядає сонячне затемнення над Дніпропетровською областю та про те, що у кінці серпня у Кривому Розі розквітли каштани.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору