Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Опадів не очікується: прогноз погоди у Кривому Розі на 23 квітня

22 квітня, зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Кривому Розі вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Опадів у цей день не передбачається.

Інформатор повідомляє, що температура повітря на ранок буде +6 градусів, удень +15, увечері +14. Вологість повітря 45 – 96%. Атмосферний тиск 756 мм. У першу половину дня, вітер північно-західний, а у другу – північно-східний, його швидкість – 1-3 м/с.

Народний прогноз погоди

23 квітня відзначається день пам’яті святих мучеників Терентія, Помпія та ін. У цей день у давнину спостерігали за сонцем: “Якщо сонце зійде червоне у туманному серпанку – рік буде хлібородним. Якщо викотиться із-за гори – доведеться переорювати озиме поле і засівати яровими”. У цей час розкриваються бруньки у груші, дуба. Сходять нарциси, крокуси, а при ранній і теплій весні можуть зацвісти.

Раніше ми розповідали, де у Кривому Розі провести вікенд. Також розповідали, що криворіжців запрошують на весняну толоку у парку імені Мершавцева та що вандали спиляли дерева та вирвали квіти на криворізькому відвалі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору