Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків Зодіаку

Їхнє протистояння недостатньо активне, щоб серйозно позначиться на нашому житті, але й недостатньо пасивне, щоб не звертати на нього уваги. Незважаючи на те, що на календарі вихідний день, відпочивати не варто – робота, особливо рутинна та монотонна, допоможе зняти напруженість, яка відчуватиметься протягом усього дня.

Астрологічний прогноз на завтра підкаже, кому належить застосовувати нові принципи роботи, а кому прощатися з минулим, – пише Інформатор.

Овен

Схоже, близькі вам люди – друзі чи рідні, зневірившись привернути до себе вашу увагу, можуть спробувати придумати вагому причину, через яку ви повинні бути поруч – приділіть їм частину свого часу.

Телець 

До покупок, навіть якщо здасться, що без них ніяк не обійтися, необхідно ставитися максимально розсудливо: це допоможе уникнути жалю про викинуті гроші, що з’явиться згодом.

Близнята 

Звертайте увагу на знаки, які сьогодні надсилатиме вам Всесвіт – у них полягають відповіді на важливі життєві запитання, іншим шляхом отримати їх виявиться неможливим.

Рак 

Зірки не рекомендують представникам вашого знака що-небудь позичати в інших людей – до того ж це стосується не тільки грошей, а й речей, взятих “поносити” – повернути їх без пошкоджень не вдасться.

Лев 

Якщо ви хочете звинуватити будь-кого у своїх хибах і помилках, подумайте про те, що самі доклали руку до ситуації, що склалася, а отже, і виправляти її тільки вам.

Діва

Складати меню на сьогоднішній день необхідно максимально обережно і обачно: занадто велика ймовірність харчового отруєння, тому всі продукти повинні бути не тільки свіжими, а й якісними.

Терези 

Не варто вступати в союзи одних людей проти інших, навіть якщо йдеться про інтереси тих, хто вам близький і дорогий: такі – залаштункові – ігри і мети досягти не дозволять, і до добра не доведуть.

Скорпіон 

На критику з боку близької людини, яку ви можете почути сьогодні, необхідно реагувати прагматично: у ній буде частина істини, тому варто взяти до уваги ці слова.

Стрілець

Поради, які вирішать дати вам малознайомі люди, не тільки можна, а й потрібно пропустити повз вуха, а заразом натякнути їм на те, що втручатися в чуже особисте життя варто лише у разі нагальної потреби.

Козоріг 

Вирішивши — за звичкою — попрацювати, незважаючи на вихідний день, ви, найімовірніше, не зможете досягти мети, яку поставили перед собою, тому краще присвятити нинішній день відпочинку.

Водолій 

Цього дня як ніколи важливо відмовитися не лише від поганих слів, а й від поганих думок: найнесподіванішим чином вони можуть стати реальністю, що навряд чи приведете вас у захват.

Риби 

День, коли необхідно приділити час та увагу друзям – особливо тим із них, кого ви давно не бачили: вам вдасться не лише добре та приємно провести час, а й отримати важливу інформацію.

Раніше ми розповідали, про ретроградний Меркурій, який буде у квітні. Писали, що Землю накриє метеоритний дощ Лірда .

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору