Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як виглядає нова локація для індустріального туризму у Кривому Розі

У Кривому Розі з’явилася нова локація індустріального туризму на підприємстві “Рудомайн”. Студенти, мешканці, майбутні гірники можуть ознайомитися, та побачити все на власні очі та ознайомитися з гірничою справою нашого міста.

Як повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку “Рудоман”, на екскурсії можна почути історію підприємства, його основні завдання та принципи роботи. Можна уявити себе гірником, одягнувши каски та сигнальні світловідбивні жилети.

Екскурсія на кар’єр підприємства «Рудомайн» дає можливість спостерігати, як відбувається виробничий процес та як насправді він впливає на довкілля.

Для багатьох, ця екскурсія буде лише цікавою пригодою, але для студентів є важливою частиною їхньої професійної підготовки та розвитку.  Для нашого міста такі об’єкти важливі для навчання майбутніх гірників, адже можна проводити екскурсії і знайомити молодь з гірничою справою Кривого Рогу.

«Екскурсії на виробничі підприємства є важливою складовою навчального процесу вищих, професійно-технічних та навіть середніх навчальних закладів, оскільки вони дають можливість учням отримати практичні навички та знання в реальних умовах. Це стане важливою складовою їхньої професійної підготовки та допоможе розвинути навички та знання, які в майбутньому забезпечать успішну роботу», — зазначає заступник директора підприємства Олег Подкопаєв.

Екскурсія на підприємстві “Рудомайн”

Екскурсія на підприємстві “Рудомайн”

Раніше ми розповідали, що показують у кінотеатрах Кривого Рогу. Писали, що де у Кривому Розі провести вікенд та сходити на екскурсії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору